Jom Klik!

Easy to View You Page..Please drop your link..

Monday, January 10, 2011

Part 9:Episod 2- Hari ini hari Isnin

Seharian aku kebizian...banyak yang perlu settlekan by this week. Sehingga kini aku masih terkial kial kat ofis sambil menekan papan kekunci ni..Alhamdulillah segala kerja telah settel. masa utk aku memenuhkan content kat blog aku ni..

Hari ni aku kerja berjalan je..Gi meeting, gi settelkan insuran project..aduh macam macam hal..macam macam berlaku..yang xsabar aku nak share ni...(psssttt jgn kasi tau Mr S saye yer) time deal ngan org insuran tu pergh!!! hensem siut mamat ni..waaallaaa....mmg mencuci pemandangan mata aku lah..sejuk je mata memandang.mcm sejuk aircond ni..teratur je gigi dia mcm pagar pakai bata..lepas tu siap senyum je bila bertutur kata dengan aku..aku pun mulai perasan la..hahaha..macam la dia suke tgk muka aku....tetibe biler aku terpandang cincin tunang aku, ape lagi, dengan perlahan ku menyorokkan jari manis aku kat bwh meja la.(xsedar diri dah berpunya...ala kadang kala jer berlaku)...aku ngan kak lin ape lagi mula lah nak tanya soalan bodoh...nak kasi lambat habis deal..hahaha..nasib x terkeluar soklan yg xmasuk akal..kalo x...mmg kol 6 pun x settle lagi...
En mamat hensem, deal kite blm habiss lagi yer..hahaha(gatal)...Mr S, jgn marah yer..saje nk suka suka...

Kenape org x appriciate apa kerja yang kita buat?


Kenapa x blh paham ape kehendak kita?

KENAPA?

KENAPA?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Susah la kalau bekerja macam ni.kerja dgn org yang tak reti bahasa..kalau awak tu rasa nak kerja cpt siap boleh tak turun padang and selesaikan bersama?baru boleh paham ape yang masalah xdapat nk settel.betol tak?jangan gunakan pangkat kat business card anda memandang rendah pada aku yang sememangnya rendah ok. look in front mirror and talk to your self who are you and what have to do? bongok!-Adios!-

2 comments:

  1. hemsem tu betul2 tulen ker? wakakaka

    ReplyDelete
  2. tulen kot..tak tau la kalo plastik..hahaha

    ReplyDelete