Jom Klik!

Easy to View You Page..Please drop your link..

Sunday, March 13, 2011

Perkembangan Semasa

Hai..

Lama nyer aku x mengupdate status ni..erm, bz memanjang..tak de masa nk melawat kat blog ni.Dulu time byk masa terluang ade gak la cerita yg nk di update nyer..

Pasal kucing kesayangan aku tu, si Belang..Minggu ni dh 3 minggu sakit.demam panas dan suhu masih tak turun lagi.Jumaat lepas bawak lagi ke Vet untuk check up.And Doctor ckp suhu masih sama 40 darjah celcius. So doktor decide untuk masuk air kat belang.

Sian jugak aku tgk belang tu..tapi nk buat mcm mane.lepas jer blk jpe doctor dia buat perangai pelik...cari port tido terbaik..cuba tgk gmbr ni..


Bila aku alih dia kat tempat lain, dia tetap lari tido kat pasu bunga tu..aduh..padahal panas tido kat situ tu...ape2 lah belang,janji ko sihat..

Condition belang sekarang: kurus, xnk mkn, minum kene paksa, makan kene paksa, bdn tetap rasa panas, telinga makin sembuh.

4 comments:

  1. cian kucing ko ni:(

    ReplyDelete
  2. mmg kesian..harap belang cepat sembuh ..sbb rindu nk kena cakar lagi..huhuhu...

    ReplyDelete
  3. watie: mmg kesian weh....mkn tak lalu, tido xlena dibuat nyer..aduh payah jugak tau jaga kucing yang sakit ni....

    ahciksue: hopefullu belang akan sembuh..cakar?erm, time sakit ni lagi la kuat menyakar..especially time nk mkn ubat!!!

    ReplyDelete
  4. ahcik da tukar link kepada www.ahcikaddalicious.wordpress.com ok..hepi blogging!

    ReplyDelete