Jom Klik!

Easy to View You Page..Please drop your link..

Friday, February 18, 2011

Love Bite!




jeng jeng jeng.....

Mesti korang suka dengan tajuk ni kan..suka tu suka jugak,tapi sila baca kat bawah ni...
Kadang-kadang aku tgk especially laki orang lah sebbab dia tak pakai tudung kan so boleh nampak la lebam lebam kat leher tu..aduh x segan ke ko?? yg ade tu siap tampal plaster lagi..ko ingt orang tak tau ke ade ape kat leher tu... 
sekarang 'love bite' bukan saja sesuatu yang menyeronokkan tapi juga boleh bawa maut!!
argh!! tidak!!!

Kepada yang suka buat ni sila lah baca...

Daily Mail melaporkan seorang wanita separuh lumpuh selepas mengalami serangan sakit jantung sebagai akibat gigitan asmara yang dilakukan oleh kekasihnya. Wanita yang tidak dinyatakan namanya, dimasukkan ke hospital di Auckland selepas tidak dapat menggerakkan tangan kirinya selepas kejadian itu.
Kes itu dikatakan yang pertama seumpamanya pernah dilaporkan.


Para doktor mengesyaki wanita itu diserang sakit jantung walau pada mulanya gagal mengesan puncanya. Mereka kemudiannya memeriksa kesan gigitan asmara pada bahagian kanan lehernya. Di bawah kesan itu, mereka menemukan punca serangan sakit jantung berkenaan.
Gigitan asmara itu menyebabkan kerosakan pada pembuluh darah itu dan pembentukan darah beku. Darah beku itu kemudian mengalir ke jantung mangsa, menyebabkan dia mengalami strok.




5 comments:

  1. Mcm ini punya hal pun ada! ...

    ReplyDelete
  2. lepas nieyh tak nak dah buat!
    ]takut2!

    (errr..mslhnya pernah buat kew?hahaha)

    ReplyDelete
  3. Lelaki ini: ha..jeng jeng jeng.....

    ReplyDelete
  4. A hickey is popularly called being a love snack plus can be fundamentally shaped as a consequence of demanding kissing or sucking hard in the epidermis. The veins from your neck or shoulder may provide the pooling of their bloodstream vessels, that turns out the skin red or purple. In the event that you gradually massage the region of the beloved snack it's going to support in distributing the bloodstream and lessening along with from your hickey. Home remedies for hickeys these hickey do continue to be, however, it is dependent upon how heavy it's. Have a 5 moments tender massaging and rubbing the region plus it must begin to evaporate.

    ReplyDelete