Jom Klik!

Easy to View You Page..Please drop your link..

Friday, May 6, 2011

Kembali Semula

saya kembali lagi...

eh lama betol ek aku tak menjengah kat blog aku nih..dh bersawang pun..nak lap sket..(habuk weh)...erm, actually banyak gak citer yang aku nk share nih...tapi tulah..tak tau lah yang mane satu yang aku nk tulis..heehhehe...

setelah pemergian Belang, aku sangat sunyi...terasa rindu bila tgk kat wallpaper kat desktop and henfon aku...rindu....petang tadi aku gi ziarah kubur dia ngan kak lin..alhamdulillah, elok la..tak kena korek dek anjing yang berkeliaran kat sekeliling...kayu penanda tu pun masih utuh...sebab before this lepas jer kiteorg tanam jer belang tu selang 2 hari aku mengsyaki sesuatu yang telah berlaku...seperti ade org korek kubur tu and tanam semula..sebab kes kiteorg (aku dan tunang) tanam belang tu diragui oleh penduduk berhampiran..ingat kiteorg tanam baby lah tu..helo i tak tanam baby tau..erm macam2 lah pemikiran orang kan?

9 april 2011

buat suprise birthday party for my mak...abes aku invite semua sanak saudara kat Hj samuri sate kajang...siap tiup lilin tau mak i..hehehe..thanks again to my aunty ahchik sue and hubby, cik emy and family sebab meriuhkan majlis...



14 april 2011

aku dicelebrate oleh 2 orang kawanku yg cantik dan hot! tq dear...my birthday!! yeppi!!! dapat present tau..tomey2 jer...hehehe..and choclate...thanks dear...kenyang mkn choclate...

** thanks zura sebab open table.next time turn i pulak **


1 Mei 2011

Selamat Pengantin Baru buat En aan dan isteri...
First time aku gi wedding kawan yang paling jauh...nun di Pontian...jauh gak lah perjalanan tu...tak pe...kita gi wedding orang insyaallah orang tu akan samapi umah kite pulak...betul tak? (macam main balas, balas,pulak)hehehe
Tapi frust tak ambik gmbar sama pengantin. sekeping pun tak de...tak perla..tunggu jer la time wedding aku kang...aku siap buat announcement lagi panggil kawan2 bergambar...
Tema dia Red and Black...orait gak kan merah...idea tu...

3 comments:

  1. visit here frm Egypt~

    http://coretanfadlisabri.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. sorry..nak tanya.. ermmm belang tu kucing ke?

    follower baru :)

    http://tanpanama33.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Nini: yup..kucing tu...dah mati..

    ReplyDelete